Ekm

Cumhuriyet'in yüzüncü yılında "Yüz Yılda Cumhuriyet" konulu resim sergisi açıldı

Ekm

2/B Sınıfı Öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde kara kalem çalışması yaptılar. Minik Ressamların güzel eserleri

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZİ HEDEF PROJESİ KAPSAMINDA  PETER PAN ADLI TİYATRO OYUNUNA GÖTÜRDÜK

Ekm

21. yüzyıl becerilerini kazanmak için kodlama artık ihtiyaçtan ziyade zorunluluk haline gelmiştir. Çocuklar küçük yaşta bu becerileri kazandığında eğitim hayatlarına da katkısını fark edersiniz. Biz de Vali Aydın Güçlü İlkokulu olarak 2023-2024 Kodlama Haftası etkinlikleri ile çocuklarda farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. Ayrıca Cumhuriyetimizin 100.yılını büyük bir coşkuyla kutluyoruz.

Ekm

13 Ekim Dünya Afeti Azaltma Günü kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Personel tahliyesi gerçekleştirilerek toplanma alanında bilgilendirme yapıldı.

Ekm

1/F sınıfı öğrencileri öğretmenleri rehberliğinde Sonbahar mevsimini çeşitli  çalışmalarla ifade ettiler

Ekm

Atletizm Antrenörümüz Çiğdem GELÖZ rehberliğinde fiziksel aktivitelerle  derslere başlıyoruz.

Ekm

ÖĞRENCİLERİMİZ ÇANAKKALE SAVAŞI GEZİCİ MÜZESİNİ  GEZEREK ÇANAKKALE SAVAŞI HAKKINDAKİ BİLGİLERİNİ GÜNCELLEDİLER.

OKULUMUZDA FUTBOL VE BASKETBOL ALANLARINDA SPOR DALI EĞİTİMİ DEVAMET MEKTEDİR

Okuma çemberi  etkinliğimiz.

Lo kitabını okuyoruz. Çocuklar okuduğumuz kitabın kahramanının yaptıklarını yapıyor, yaşantısını deneyimliyor.

Eyl

Öğrencilerimizi okulumuza çikolatalarla karşıladık.

Eyl

Sivas Belediyesinin destekleri  ile oyun alanlarımız güzelleşiyor.

Eyl

Okulumuzda veli-öğretmen görüşmelerinin  daha verimli ve etkin olması için  "e-randevu" sistemine geçtik.

Eyl

Sivas Belediyesi, ilkokul 1. sınıf öğrencilerine bu yıl da okul ve beslenme çantası hediye etti.

Haz

Sivas Belediyesi ile Millî Eğitim Müdürlümüz işbirliğinde düzenlenen ilkokullar arası geleneksel futbol turnuvasında okulumuz final maçında  Kazım Karabekir Paşa İlkokulu'nu yenerek ŞAMPİYON oldu.