Ara

Değerler Eğitimi Aralık ayı teması " Yardımseverlik ve Merhamet" . Değerler Eğitimi Kulübümüz kuşları da unutmadı. Öğrencilerimizin kuşlar için yaptıkları kuş evleri okulumuz bahçesinde çeşitli alanlarda kuşların istifa etmesi için asıldı.

Ara

Hedef Değerler Eğitimi kapsamında Filistin'e destek amacıyla düzenlenen kermesten elde edilen gelir ve anasınıfı öğrencilerimizin kumbaralarında birlktirdiği 14.330 TL Türkiye Diyanet Vakfına teslim edildi .

Ara

Hedef Değerler Eğitimi kapsamında Filistin'e destek amacıyla Anasınıfı B şubemiz öncülüğünde kermes düzenlendi. Emek veren, destek olan öğretmen ve velilerimize sonsuz teşekkürler.

Ara

2/G sınıfı üç boyutlu kış mevsimi 'Kardan Adam 'çalışması .

Ara

2/E sınıfı açık hava basıncının suyun basıncından daha büyük olduğunu kanıtlayan dökülmeyen su deneyini yaptı.Evde verimli vakit geçirebilmek için çalışmalar yapan miniklere teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenler gününü coşkuyla kutladık.

Kas

2/B SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ REHBERLİĞİNDE  GÖRSEL SANAT ÇALIŞMALARI İLE ATAMIZI ANDI.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde aynı derin üzüntü ve yas içindeyiz. Ne mutlu ki bize dünyada pek çok ülkenin imrendiği, örnek aldığı bir liderin evlatlarıyız.

Kas

Okul Öncesi A grubu öğrencilerimiz öğretmenleri rehberliğinde Kızılay Haftasını çeşitli etkinliklerle kutladılar

KIZILAY HAFTASINI ÇOŞKU İLE KUTLADIK

Kas

Okul Öncesi A grubu öğrencileeri sınıflarında çeşitli etkinliklerle hem eğlendiler hem öğrendiler

Kas

3/C Sınıfı Öğrencilerl Fen Bilgisi  dersinde 'Kuvvet ve Hareket' etkinliğini bisiklet ile uygulamalı gerçekleştirdi.

Kas

29  EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI  ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

NİCE YÜZYILLARA

''Minik  Bedenler  Büyük  Hedefler''  100.  Yıl  Atletizm  Şenliği Kapsamında

HİLAL SU YURT GÜLLE ATMA dalında 1.

AZRA BAKBAK  UZUN ATLAMA dalında 3

BERİL NAZ AĞKUŞ UZUN ATLAMA dalında 3. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.