Mrt

İstiklal Marşı'nın kabulü ve millî marşımız olarak kabulu 12 Mart 1921 tarihinde gerçekleşmiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından İstiklal Marşı olarak kabul edilmiştir.

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Mrt

Okul rehber öğretmenlerimiz Gamze IŞIK ve Seda KOYUNCU tarafından velilerimize ihmal ve istismardan korunma semineri verildi.

Mrt

3. Sınif Hayat Bilgisi Dersi Acil Durumlar konulu etkinlik.

28 Şubat Sivil Savunma Günü Münasebeti ile  öğrrencilerde  afet bilincinin geliştirilmesi ve AFAD müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmaları için Sivas AFAD'a ziyarette bulunduk.

Şbt

26/02/2024-29/02/2024 tarihleri arasında hayvan barınağı( kuş yuvaları)yapılmıştır

Öğrencilerle kuş yuvaları hazırlayarak, hayvan sevgisi ve merhamet pekiştirilmiştir. Etkinlikle, oluşturulan kuş yuvalarının belirlenen ağaçlara  ve okulun girş kapısı duvarına asılmıştır.

112

112 ekipleri okulumuzu ziyaret ettiler. Sınıflarımızda  112 nin işlevi ve faydaları hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Şbt

2/E SINIFI ÖĞRENCİLERİ ÖĞRETMENLERİ REHBERLİĞİNDE PUL SANATI YAPTI.

Ock

Okulumuz Öğrencileri sosyal sorumluluk kapsamında oyuncak kardeşliği etkinliği yapıyor.

EtkinlikBaşlamaveBitişTarihi:

19.02.2024 / 28.02.2024

SOSYALSORUMLULUKPROGRAMI  KAPSAMINDA ETKİNLİKLERİMİZ

05/02/2024– 14/02/2024 tarihleri araında okulumuz öğrencileri Yardımlaşma değerini güzel bir etkinlik yaplarak gerçekleştirecek

Ock

4/E sınıfı öğrencileri origami sanatı yaptılar.

Ock

Rehber Öğretmenimiz Seda KOYUNCU rehberliğinde 4-B 4-F sınıflarıyla ^psikososyal destek-doğal afet^ konusu işlendi. Önlemler meclisi kurulduve tüm öğrencilerimizi istediği illerden milletvekili oldu. Herkesin güvenli bir hayat sürebilmesi için doğal afetlerden korunma konusunda milletvekilleri belirli kanunlar oluşturdular ve her grubun komisyon başkanı, meclisimize kanun önerisini okuyarak ^meclisin onayına^sundu.

Ock

Değerler Eğitimi Aralık ayı değerleri "Merhamet ve Yardımlaşma" etkinliklerinde dereceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Ock

2/E sınıfı öğrencileri haftalık olarak bir kitap okuyor. Bu hafta okudukları "Şekerci Pembe Nine" isimli kitabı aynı zamanda canlandırarak kitaba dikkat çekmek, olayları zihinlerinde kalıcı hale getirmek istediler.

Ara

4/A SINIFI  ÖĞRETMENLERİ REHBERLİĞİNDE TRAFİK EĞİTİM PARKURUNA GİTTİLER. HEM EĞLENDİLER ,HEM ÖĞRENDİLER.

Ara

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası  12-18 Aralık tarihleri arasında  okuulmuzda kutlandı.