SİVAS / MERKEZ - Vali Aydın Güçlü İlkokulu

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvuru süresi uzatıldı.

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvuru süresi 29 Şubat'a uzatıldı.

Ock

pSİKOLOJİK SAĞLAMLIK VELİ SEMİNERİ  17.01.2024 TARİHİNDE SAAT:15.00 GERÇEKLEŞECEK

Kas

okulumuz rehber öğretmenleri Seda KOYUNCU ve Gamze IŞIK tarafından velilerimize yönellik MADDE BAĞIMLILIĞINDAN KORUNMA YOLLARI SEMİNERİ  gerçekleştirilecektir.

Tarih:06/11/2023

Saat.10.30

Ekm

Azerbaycan Bilim ve Eğitim Bakanlığı'nın desteğiyle 27 Kasım - 2 Aralık 2023 tarihleri arasında  Uluslararası STEAM Azerbaycan Festivali düzenlenececektir.Detaylı bilbgileri aşağıdaki adresten öğrenebilirsiniz.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün emri gereğince pazartesi gününden itibaren velilerin bina ve bahçe içerisinde girişlerine izin verilmeyecektir. Öğrencilerin okul bahçesine girişleri sadece binanın sol tarafındaki büyük kapıdan yapılacaktır. Ayrıca kantin alışverişini öğrencilerimiz kendileri yapacaktır. Tüm velilerimizin hassasiyetle özen göstermelerini önemle rica ederiz.

Minik Bedenler Büyük Hedefler

100. YIL ATLETİZM ŞENLİĞİ

ATIK YAĞLARI GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRIYOR ÇEVREMİZİ KORUYORUZ.

ATIK YAĞ KAMPANYASI NİSAN AYINA KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.

ATIK PİL   GETİRİYORUZ , ÇEVREMİZİ KORUYORUZ.

ATIK PİL KAMPANYAMIZ  NİSAN AYININ SONUNA KADAR DEVAM ETMEKTEDİR.