SİVAS / MERKEZ - Vali Aydın Güçlü İlkokulu

0(346) 227 05 49
Diriliş Mahallesi 68/4 Sokak No9 SİVAS
Vizyon
Öğrencilerin kendilerini ve kişiliklerini gerçekleştirebilen ve geliştirebilen, teknolojiyi kullanabilen bireyler olarak yetiştirilebilmesi, bilgi çağının gerçeklerine uygun, ulusal ve evrensel değerleri özümseyen bir eğitim-öğretim ortamı oluşturmak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak İÇİN VARIZ.
Misyon
Sorumluluklarının, yeteneklerinin, hak ve özgürlüklerinin bilincinde olan ve kullanan, insanın değerini bilen, başkalarının haklarına saygılı olan, empati kurabilen, kendine güvenen, farklı düşünebilen, gelişime açık, etik değerlere ve evrensel değerlere saygılı, ideallerine ulaşmak arzusunda olan bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Ders Başlama Saati:08.40 Ders Bitiş Saati:14.45
DOĞALGAZ
Şirinevler-Kümbet Otobüs hattı-(Hicret Durağı)